بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی جهت شرکت در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا

بار دیگر آزمونی بزرگ در پیش روی ملت ایران است ، میدانی مهم که حضور حداکثری مردم در آن می تواند حماسه ای عظیم را رقم زده ، پیشرفت کشور را شتاب بخشیده و دشمنان را مایوس نماید.

بی تردید در این مقطع حساس که ایران اسلامی به عنوان قدرتی تاثیر گذار در منطقه ظاهر شده است ، حضور پر شور و شعور در عرصه انتخابات بیانگر درایت و بصیرت ملت همیشه بیدار خواهد بود.

از این رو دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر انزلی همگام و همراه با آحاد مردم و با تاسی از رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) ، دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین انتخابات شوراه های اسلامی شهر و روستا را با ((حضور حداکثری)) خود به صحنه دیگری از مقاومت و پایداری در برابر دشمنان کینه توز تبدیل می کنند و بار دیگر ثابت خواهند کرد که ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی برآمده از رای و اراده ملت بزرگ ایران است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی

تلفن دانشگاه انزلی  5 - 013-44401631