زمان ثبت نام نقل و انتقالات نيمسال دوم97-96 (بهمن96)

قابل توجه دانشجويان محترم

نقل و انتقالات دانشجويي

دانشجويان گرامي جهت نقل و انتقالات نيمسال دوم97-96 (بهمن96)ازتاریخ 96/09/25 الي 96/10/10 با ورود به سايت  www.monada.iau.ir ثبت نام نموده و با توجه به مورد درخواست، نسبت به اسكن مدارك مربوطه اقدام نمايند.و پس از پايان مهلت ثبت نام،دانشگاه به بررسي مدارك مربوطه اقدام خواهد نمود. شايان ذكر است متقاضيان گرامي،قبل ثبت درخواست، آيين نامه نقل وانتقالات را از سايت دريافت كرده و به مطالعه آن بپردازند.دانشجوي متقاضي انتقال يا ميهماني،جهت ثبت درخواست خود در سامانه نقل و انتقالات بايد به پرداخت هزينه بررسي مدارك بصورت اينترنتي اقدام نمايد.

لازم به ذکر است که در صورت هرگونه تغییرات در زمان یا آیین نامه نقل و انتقالات مراتب از طریق سایت دانشگاه به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

امور دانشجويي